Forskning viser at mælk øger risiko for kræft

Der findes masser af videnskabelig forskning, der dokumenterer at indtagelse af mælk er sundhedsskadelig og direkte kræftfremkaldende. Eksempelvis indenfor brystkræft, kræft i æggestokkene og prostatakræft.

I mælk findes væksthormonet IGF1. Det er videnskabeligt dokumenteret, at der er en stærkt forøget risiko for brystkræft og prostatakræft ved et højt niveau af dette væksthormon i blodet. Camilla Hoppe fra DTU har for nogle år siden lavet et forsøg med 8-årige drenge High intakes of milk, but not meat, increase s-insulin
and insulin resistance in 8-year-old boys. Drengene skulle, i en uge, enten drikke 2 liter mælk eller spise 300 gram kød om dagen. “Vi målte drengenes IGF-1- og insulinkoncentration i blodet før og efter den uge, og vi så, at hos de drenge, der havde fået det ekstra proteintilskud i form af mælk, steg IGF-1 (væksthormon) meget. Se Camilla Hoppes forskning

Mælkeproteinet kasein, fremmer alle stadier af kræftprocessen viser forsøg med rotter (The China Study).

Mere info om forskning i mælk og kræft:
>> Mælk og brystkræft
>> Mælk og kræft i æggestokkene
>> Mælk og prostatakræft
>> Mælk og bugspytkirtelkræft

© Komælk.dk - 2017

Web