Mælkeskeptiske læger

Flere og flere læger er efterhånden skeptiske overfor Fødevarestyrelsens og Sundhedsstyrelsens anbefaling om, at vi skal drikke en halv liter mælk om dagen. Allerede i slutningen af 70´erne fandt daværende ørelæge Ole Bentzen, Århus, ud af, at mælk gav øreproblemer hos danske børnehavebørn.

Nedenstående læger har i mange år udtalt sig kritisk om mejeriprodukter. Læs mere om deres meninger og erfaringer på de underliggende sider.

Per Bennicke

 Per Bennicke, øre-, næse-,  halslæge og akupunktør
Efter en lang årrække som sygehuslæge, uddannede Per Bennicke sig til øre-, næse og halslæge. Han havde sin egen speciallægepraksis i vejle gennem 20 år, hvor han erfarede en tydelig sammenhæng mellem mælk og øreproblemer. Efter endt uddannelse som akupunktør har han siden 1997 drevet akupunkturklinik. Læs mere om de erfaringer Per Bennicke har gjort.

 

Helge Volkmann

Helge Volkmann

Helge Volkmann, praktiserende læge og naturlæge
Har arbejdet med alternative teknikker i snart 30 år. Herunder healing, homøopati, kost, urter, kvantemedicin og kranio-sakral-terapi. Helge Volkmann har tidligere været ansat i sygehussektoren. Siden 2001 har han haft egen sygesikringspraksis. Gennem en lang årrække har han argumenteret imod mælk som menneskeføde. Læs mere om det skeptiske syn Helge Volkmann har på mælk.

 

Carsten Vagn-Hansen

Carsten Vagn-Hansen

Carsten Vagn-Hansen, læge og sundhedskonsulent
Har både været tv- og radiodoktor på DR. Var praktiserende læge gennem 18 år, hvor han i en årrække var med til at efteruddanne sine kollegaer. Nu er Carsten Vagn-Hansen “handelsrejsende i sundhed”, hvor han blandt andet kan opleves som en populær foredragsholder. Siden 2005 har han lavet “Sundhedskonsulenten” som er en programserie på DK4. Læs omCarsten Vagn-Hansen og hans holdning til mælk.

© Komælk.dk - 2024

Web